Loving Vincent (Kobiela & Welchman, Poland 2017 95 min)

[This text is not available in English]
Ein hin mest sjáldsami filmur í nýggjari tíð kemur nú í Filmsfelagið. Tað er animeraði filmurin LOVING VINCENT, sum er gjørdur við støði í lívi og málningum hjá Vincent van Gogh (1853-1890). 

Miracle Film, sum leigar filmin út, sigur soleiðis um LOVING VINCENT:

"Filmen er skabt som verdens første 100% olieanimerede film. 150 kunstnere har malet hvert eneste ene af de malerier, der krævedes til filmens 65.000 frames. Resultatet er en farvestrålende, fascinerende og berørende beretning om skaberglæde og lidenskab produceret af Oscar-vindende Breakthru Films og Trademark Films.

Det er den 29. juli 1890. En såret mand vakler ned ad gaden i den lille franske by Auvres. Han holder sine hænder mod et frisk skudsår i maven. Manden er Vincent van Gogh – på det tidspunkt endnu ukendt for omverden, i dag en af historiens største kunstnere. Hans tragiske død er til den dag i dag omgærdet af mystik og spekulationer. Hvem var det, der skød? 

LOVING VINCENT er en helt usædvanlig form for film, der omfavner van Goghs kunstnerskab, skæbne og død gennem hans stemme i sine breve og giver nyt liv til karaktererne på hans malerier."

Information

When:
21. March 2018
Time:
20:00
Where:
Havnar Bio
Address:
Tinghúsvegur 6
Zip code:
100
City:
Tórshavn
Price:
90,- w/VAT
Buy ticket »

Map

Register question


CAPTCHA
Register » Cancel x